Frequently Asked Questions (FAQ)

Tältä sivulta löydät useimmin kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset koskien Vacandoa. Toivottavasti näin saat parhaan mahdollisen tuen lomasi suunnitteluun ja varaamiseen.

Mikäli sinulla on muita kysymyksiä, ota meihin yhteyttä.

Kuinka löydän sopivan loma-asunnon lomalleni Vacandolta?

Vacando tarjoaa useita erilaisia hakuvaihtoehtoja.

Täysin uudistettu ja käyttäjäystävällinen etsintäjärjestelmämme opastaa sinut nopeasti juuri sinulle sopivaan lomamajoitukseen. Valikosta vasemmalta löydät useimmiten käytetyt hakuehdot. Muista sivustoista poiketen sinun ei siis tarvitse aluksi syöttää saapumispäivääsi ja henkilömäärää. Voit yksinkertaisesti inspiroitua erilaisista lomaideoista kun klikkaat hakuehtoja (kuten matkustuskuukausi, loma-asunnon tyyppi). Aina kun klikkaat uutta ehtoa, päivittyy tuloslista automaattisesti. Klikkaamalla vasemmalta voit rajoittaa hakua myöhempää varten. Mikäli et halua säilyttää tiettyä ehtoa, klikkaa vain "x" valikosta, vasemmalta ylhäältä. Hakuehto katoaa ja tuloslistaus päivittyy automaattisesti.

Voit myös käyttää etsintään sanahakua. Kirjoita lomallesi tärkeät hakutermit (kuten lomakohteesi) hakukenttään oikealla palstalla Vacando internet-sivulla.

Tulokset voi järjestää myös hinnan, nimen ja arvostelun mukaan.

Toivomme että sinulla on hauskaa sopivan loma-asunnon etsinnän parissa.

Mitä Vacando tarkalleen tarjoaa?

Vacando on loma-asuntojen internet-sivusto, esim. lomataloja, lomahuoneistoja, chaleteja, huviloita ja monia muita loma-asuntotyyppejä.

Tarjoamme kattavan palvelu, erittäin käyttäjäystävällisen hakutoiminnon ja yksinkertaisen varausprosessin.

Tärkeää: Vacando ei itse tuota majoituspalvelua, vaan kaikki majoitukset ovat partnereiden tarjoamia ja vuokraussopimus on partnerin ja vuokralaisen välinen. Vacandon yleiset ehdot ja lisäksi palveluntarjoajan varausehdot pätevät. Vacando ei vaikuta palveluntarjoajan vuokrausehtoihin. Lue lisätietoja ehdoistamme.

Kuinka voin varata loma-asunnon tai -talon?

Vacandon varausprosessi on hyvin yksinkertainen ja sisältää seuraavat nopeat vaiheet - päästäksesi seuraavalle sivulle varausvaiheessa, klikkaa ruudun oikeassa alalaidassa olevaa nappia:

  1. Kun olet löytänyt sopivan loma-asunnon, voit tarkistaa saatavuuden lisätietosivulla ja klikata "Varaa" -nappia. Tee tarvittavat valinnat ja valitse lisäpalvelut alla. Oikea vuokrahinta näytetään välittömästi.
  2. Vaiheessa 2 kysymme henkilötietosi ja valitsemasi maksutavan.
  3. Vaiheessa 3 voit tarkistaa kaikki tiedot vielä kertaalleen. Mikäli kaikki on oikein, hyväksy varausehdot. Voit lähettää lopullisen vahvistuksen räätälöidystä lomastasi klikkaamalla "Varaa nyt".
  4. Saat varausvahvistuksen välittömästi.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä, voit soittaa Vacando tiimille. Tavoitat meidät maanataista perjantaihin klo 9-18 puhelinnumerosta oikealla palstalla.

Toivotamme mukavaa loman odotusta!

Kuinka näen onko loma-asunto vapaana toivomilleni matkustuspäiville?

Vacando tarjoaa erittäin helpon hakutoiminnon. Kun olet klikannut sopivaa loma-aikaa (kuukausi) vasemmalta palstalta, näet listauksessa ainoastaan loma-asunnot jotka ovat vapaana tuona aikana.

Jokaisesat loma-asunnosta on lisätietosivu, mistä näet saatavuuden selkeässä kalenterinäkymässä.

Osa loma-asunnoista on saatavilla ainoastaan erikseen kysyttäessä; voit lähettää kyselyn nöäistä loma-asunnoista ja omistaja vastaa sinulle mahdollisimman pian.

Mistä voin löytää tietoa toivomastani loma-asunnosta?

Loma-asuntojen tarjoajat yrittävät aina ilmoittaa tarkimmat mahdolliset kuvaustiedot loma-asunnosta tekstillä sekä kuvina. Valitettavasti emme pysty järjestämään lisätietoja.

Koska Vacando on puhtaasi internet-portaali emme voi lähettää sinulle esitettä. Voit toki olla yhteydessä suoraan palvelun tarjoajaan lisätietojen saamiseksi.

Kuinka löydään parhaan loma-asunnon haluamaani hintaan?

Paras tapa edetä on klikata hintaa joka sopii budjettiisi näytön vasemmalta löytyvästä valikosta, hakuehdosta "hinta per viikko".

Tällöin näytämme vain loma-asuntoja tässä hintaluokassa. Voit myös järjestää tuloslistausta hinnan mukaan milloin tahansa.

Mihin henkilötietojani käytetään?

Vacando käsittelee tietojasi täydellisen luottamuksellisesti. Annamme tiedot eteenpäin kolmannelle osapuolelle ainoastaan varaustilanteessa ja ainoastaan palveluntarjoajalle. Tietosuojaussäännökset ovat voimassa.

Vacando ei siirrä tietoja kolmansille osapuolille. Takaamme ettet vastaanota pyytämätöntä markkinointimateriaalia kolmansilta osapuolilta.

Voinko varata myös vuokra-autoja, lentoja ja tapahtumia Vacandolta?

Työskentelemme partnereiden kanssa tarjotaksemme sinulle laajan valikoiman lisäpalveluita. Tavoittemme on, että voit varata koko lomasi helposti, nopeasti ja yhdestä paikasta.

Voitteko lähettää minulle painetun esitteen?

Vacando on puhtaasi internetportaali, joten valitettavasti emme tarjoa painettuja esitteitä. Tämän vuoksi voimme tarjota sinulle matkustuspalveluita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Milloin saan matkustusasiakirjani?

Saat matkustusasiakirjat palveluntarjoajalta suoraan, yleensä noin 4 viikkoa ennen vuokrauksen alkua (poikkeuksena äkkilähdöt).

Mitä "henkilöitä sallittu" tarkoittaa?

"Henkilöitä sallittu" luku näyttää kuinka monta aikuista voi majoittua loma-asuntoon. Osassa loma-asuntoja on mahdollista varata lisävuoteita tai lastensänkyjä. Tämän tiedon löydät jokaisen loma-asunnon lisätiedoista.

Kuinka loma-asunnot on varusteltu?

Jokaisen loma-asunnon varustelu vaihtelee yksinkertaisesta ylelliseen. Tiedon tietyn loma-asunnon varustelusta löydät loma-asunnon lisätietosivulta.

Miksi varaisin Vacandolta?

Vacando tarjoa kattavan valikoman erilaisia loma-asuntoja kaikissa hinta- ja laatuluokissa. Olemme vakuuttuneita, että käyttämällä vallankumouksellista hakutoimintoamme, löydät täsmälleen toiveittesi mukaisen loma-asunnon.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja uusia partnereita liittyy meihin. Koska olemme puhtaasti internet-portaali, voimme pitää kulut matalina - ja samalla sinä hyödynnät kohtuulliset hintamme.

Kuinka suojattuna tietoni siirtyvät varauksessa?

Vacando käyttää SSL 128-bit salausyhteyttä varauksessasi. Näet lukko-symbolista selaimesi vasemmasta yläkulmasta, että yhteys on suojattu. Sinun ei siis tarvitse huolehtia että kolmannet osapuolet pääsisivät tietoihisi käsiksi siirron aikana.